USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Лучанам показали патріотичне кіно

23 Серпня 2014 21:00
Патріотичні короткометражні ролики про Україну демонстрували лучанам напередодні Дня Державного Прапора України, який вже 10 років поспіль відзначають 23 серпня.

Кіномарафон під назвою «Моя незалежність» організували у приміщенні клубу «Патріот Батьківщини», що на вулиці Драгоманова, 1.

Розпочали захід з перегляду ролика, в якому іноземці читають стрічки з поезії Володимира Сосюри «Любіть Україну». Мовляв, для них це лише звуки та слова, проте для українців – щось близьке та рідне. Зі слів автора, до створення цього відео долучилося близько 20 іноземців, яких він випадково зустрічав протягом 2012 року.
Потім представили вже луцький проект, у рамках якого той же вірш читають лучани.
Також були ролики, присвячені мовному питанню. Зокрема, присутнім припала до душі графічно ілюстрована байка відомого українського гумориста Павла Глазового «Кухлик».
Окрім того, згадали і про трагічні події на Майдані та в зоні АТО.
Так, гладачам продемонстрували ролик про бої на вулиці Інститутській у Києві, а також соціальну рекламу про воїнів, які їдуть на Схід боронити Україну.


Як зазначив організатор дійства Віталій Поліщук, напередодні Дня Державного Прапора України, не можна було не згадати про походження найважливішого символу України. До слова, свято відзначають з 2004 року. Заснували його, свого часу, розпорядився тодішній Президент України Віктор Ющенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Серпня 2014 22:40
Случился жуткий конфуз, если не сказать- трагедия. Оказывается, когда Обама прессовал Меркель и Олланда, заставляя применить санкции против России, он гарантировал, что "Путин никогда, ни при каких обстоятельствах не ответит на прессинг США и ЕС". Ответил! Сегодня Меркель пыталась дозвониться до Обамы, чтобы уточнить, кто ответит за базар и компенсирует убытки. Не удалось. Ей вежливо ответили: извините, господин президент в отпуске. И СРАЗУ ЖЕ ПОСЛЕ ЭТОГО ПОЯВИЛОСЬ ВИДЕО, разоблачающее роль США в нынешних украинских событиях! (ссылку банят)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus